Політика конфіденційності

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ТА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

(редакція від 01.10.2019 р.)

Захист конфіденційності та Ваших персональних даних важливий для ТОВАРИСТВА   З   ОБМЕЖЕНОЮ   ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ   «УРБАНІСТИКА ХАБ» (надалі також – Компанія/ми). 

Це Положення роз’яснює, як ми використовуємо персональні дані, які отримуємо від Вас за допомогою використання Веб-сайту (включаючи мобільні додатки) https://urbanistyka-hub.com (надалі – також – Веб-сайт), продуктів та послуг  Компанії. Деякі наші програми можуть відображати додаткові повідомлення про конфіденційність, якими ми ділимось, щоб Ви могли робити усвідомлений вибір під час перегляду сповіщень.

Перед реєстрацією на Веб-сайті та/або використанням Веб-сайту Ви повинні уважно ознайомитись зі змістом цього Положення. Реєстрація на Веб-сайті та/або його використання означає повну та безумовну згоду з умовами, викладеними в цьому Положенні. 

Використання Веб-сайту означає беззастережну Вашу  згоду з цим Положенням.

Ваша згода на обробку (опрацювання) персональних даних надається при реєстрації на Веб-сайті/ використанні Веб-сайту шляхом проставлення відмітки про надання дозволу на обробку персональних даних біля посилання “З Положенням про конфіденційність та обробку персональних даних ознайомився(-лась). Даю згоду.”, з метою обробки, сформульованої в цьому Положенні. це є обов’язковою умовою згідно GDPR (вдносно послуг, що надаються особам, що перебувають в країнах ЄС), крім того, інформація про проставлення користувачем відмітки (акцепту) повинна зберігатись в компанії (вона застосовується при вирішенні можливих спорів та претензій).

Під час реєстрації на Веб-сайті/ використання Веб-сайту, Ви підтверджуєте, що надаєте Компанії згоду на обробку (опрацювання) своїх персональних даних, зокрема: збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, публікацію, знищення своїх персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, а також на передачу персональних даних та даних авторизації третім особам для надання Компанією послуг та/або вчинення інших дій, передбачених інформацією, що міститься на Веб-сайті та/або договором(-ами), укладеним(-ми) Компанією з Вами, та діючим законодавством, зокрема Законом України «Про захист персональних даних». 

Починаючи використовувати Веб-сайт, будь-який функціонал Веб-сайту (в тому числі, звертаючись в службу підтримки Веб-сайту або надаючи свої персональні дані іншим шляхом), Ви вважаєтесь такими, що прийняли умови цього Положення про конфіденційність та обробку персональних даних в редакції, чинній на момент такого використання, навіть якщо на момент Вашої реєстрації на Веб-сайті або першого використання Веб-сайту діяла інша редакція Положення.

Компанія зобов'язується не передавати Ваші особисті дані третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених в цьому Положенні та нормах чинного законодавства.

Зміни до цього Положення

Компанія залишає за собою право вносити зміни до цього Положення та рекомендує Вам регулярно перевіряти цю сторінку, щоб бути в курсі останніх змін. Всі оновлення/ зміни до цього Положення вносяться шляхом розміщення відповідного Положення у новій редакції на Веб-сайті та набувають чинності і стають обов’язковими для сторін Угоди з дати їх розміщення на Веб-сайті, якщо інше  не встановлено такими змінами (доповненнями, новою редакцією). Якщо будуть вноситись істотні зміни (наприклад, якщо Компанія має намір опрацьовувати Ваші персональні дані в цілях, відмінних від тих, що були раніше вказані в цьому Положенні), Компанія повідомить Вам про такі зміни до початку такого подальшого опрацювання.

У разі незгоди з цим Положенням Ви не маєте права використовувати Веб-сайт, продукти та послуги Компанії.

ЗМІСТ:

Вступ 

Які дані і як ми збираємо? /Типи даних, які ми збираємо/ 

• Для чого ми збираємо і як будемо використовувати Ваші персональні дані? /Цілі опрацювання, для досягнення яких призначено персональні дані. Передача Ваших персональних даних третім сторонам. Використання мобільних пристроїв/додатків та соціальної мережі. Законодавча база для опрацювання/

Як ми захищаємо та зберігаємо Ваші персональні дані?

Які Ваші права на захист персональних даних? /Як Ви можете контролювати персональні дані, які надали нам?/

Використання Cookies /Що таке Cookies? Які типи Cookies та як ми використовуємо? Як керувати Вашими Cookies?/

• Як з нами зв'язатися? /Особа та контактні дані контролера (володільця персональних даних)/ 


Вступ

Ми приділяємо велику увагу конфіденційності Ваших даних та докладаємо всіх зусиль, щоб зберегти Ваші особисті дані в безпеці. Ми діємо в інтересах наших клієнтів і не приховуємо інформації про обробку Ваших персональних даних.

Уважно вивчіть дане Положення, щоб знати, як ми обробляємо Ваші персональні дані, отримані від Вас при використанні наших веб-сайтів, продуктів та послуг, які відомості ми збираємо, в яких цілях їх використовуємо і як Ви можете їх змінювати, експортувати або видаляти. 

Крім того, ми пояснимо, як можна з нами зв'язатися, якщо у Вас виникнуть питання, що стосуються Ваших персональних даних. 

Це Положення застосовується тільки стосовно Веб-сайту, продуктів та послуг Компанії. Компанія не контролює і не несе відповідальність за зміст інших веб-сайтів, на які Ви можете перейти по посиланнях, доступних на Веб-сайті, а також інших продуктів та послуг, отриманих Вами від третіх осіб. Тому, якщо Ви перейдете по посиланню з метою отримання інформації про будь-який інший веб-сайт, продукт або послугу, - Вам слід ознайомитися з відповідною політикою конфіденційності/ обробки персональних даних, розміщеною за таким посиланням.

Компанія за загальним правилом не перевіряє справжність персональних даних, наданих Вами. Компанія презюмує Вашу сумлінність і виходить з того, що Ви надаєте достовірну та достатню персональну інформацію, а також підтримує цю інформацію в актуальному стані.


Які дані і як ми збираємо?

/Типи даних, які ми збираємо/ 

(1) Персональні дані, які Ви надаєте нам.

Ми збираємо інформацію, яка Вас ідентифікує, включаючи Ваше прізвище, ім’я та по-батькові, контактну інформацію, наприклад Вашу адресу, електронну адресу та номер телефону, коли Ви:

  • реєструєтесь на Веб-сайті;
  • створюєте аккаунт; замовляєте/набуваєте у Компанії товар та/або послугу;
  • зв'язуєтесь з нами;
  • надаєте нам листи/ заяви/ текстові повідомлення на Веб-сайті або будь-яким іншим шляхом, а також розміщуєте на Веб-сайті будь-яку інформацію;
  • розміщуєте/надаєте інформацію, що міститься у Ваших відгуках або відповідях на опитувальники, які Ви добровільно залишаєте на Веб-сайті або надсилаєте по електронній пошті чи іншим засобом зв’язку, щоб виразити свою думку щодо Веб-сайту  або щодо послуги Компанії, наданої Вам; 
  • звертаєтесь до нашої Служби підтримки або через інші канали (наприклад, через соціальні мережі тощо). Компанія може також зв’язатися з Вами, використовуючи надану Вами контактну інформацію в обліковому записі. Розмови зі співробітниками нашої Служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися в цілях контролю якості та/або подальшого навчання, в тому числі для використання записів при розгляді претензій і для запобігання шахрайських дій. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, якщо ми не будемо вважати за необхідне зберегти їх на більш тривалий період (за обґрунтованої необхідності), в тому числі з метою розслідування випадків шахрайства і для юридичних цілей;  
  • надаєте інформацію про себе будь-яким іншим чином. 

Ми також збираємо додаткову інформацію з метою створення для Вас особливих умов під час використання наших Веб-сайту, продуктів та послуг. До такої інформації може відноситись Ваша дата народження, мовні уподобання, інформація про Вашого роботодавця, Ваших працівників, Ваша посада, тощо. 

Після того як Ви створили обліковий запис та/або зареєструвались для використання програми, ми збираємо додаткову інформацію, яка може включати:

  • платіжну інформацію, яку Ви використовуєте для проведення платежу та/або придбання продуктів та послуг;
  • інформацію про програми, які Ви придбали або виявили бажання придбати;
  • інформацію про відвідування Вами різного роду подій та заходів;
  • записи нашого спілкування з Вами, де це доречно, такі як службові записи, листування, деталі скарг та їх вирішення;
  • інформацію, якою Ви поділились з нами або надіслали нам, наприклад коментарі або відгуки, розміщені на наших форумах або в пропозиціях стосовно покращення наших Веб-сайту, продуктів та послуг.

У випадку, якщо Ви хочете придбати послугу та/або товар за допомогою платіжних систем (Digital River, BlueSnap, PayPal, Stripe), - ми не зберігаємо Ваші кредитні картки та іншу фінансову інформацію, яку Ви надаєте під час оформлення платежу (крім підтвердження того, що оплата в певній визначеній сумі пройшла успішно). Ми збираємо Вашу контактну інформацію з метою полегшення проведення транзакцій через платіжні системи. Для отримання додаткової інформації Ви можете зв’язатися з контролерами платіжних систем, з якими ми співпрацюємо, та за бажанням отримати Положення про конфіденційність та обробку персональних даних таких платіжних систем. 

Інформація, яку ми отримуємо від Вас під час використання наших програм:

Ми збираємо інформацію про програми, якими Ви користуєтесь, а також про те, як саме Ви їх використовуєте. Ми використовуємо цю інформацію виключно у визначених законом випадках для покращення нашого сервісу та удосконалення нашого програмного продукту.

Ця інформація включає: 

  • Інформацію про систему та дані про використання системи

Ми збираємо інформацію, пов’язану з пристроєм, наприклад унікальні ідентифікатори пристроїв, операційну систему та тип використовуваного пристрою. Ми збираємо інформацію про те, як ви використовуєте наші програми. Сюди входить Ваш ідентифікатор продукту, інформація про ліцензії, якими Ви користуєтесь, програми, які ви використовуєте та впродовж якого періоду часу Ви ними користуєтесь, Ваше місто та країна походження з вашої IP-адреси, а також інформацію про Ваш браузер.

  • Інформацію, яку Ви розміщуєте в соціальних мережах

У нас є сторінки в соціальних мережах, таких як Facebook, Instagram або Twitter, де Ви можете стежити за останніми новинами та розробками Компанії, та спілкуватися з нами.

Наші програми також включають «кнопки», «інструменти» або «матеріали», що перенаправляють Вас до послуг іншої компанії. Ми збираємо інформацію про Ваше використання цих функцій та перехід за посиланнями за допомогою розробленого програмного продукту та зовнішніх інструментів аналітики.

  • Інформацію про помилки

Ми збираємо та відслідковуємо дані про технічні помилки, які можуть виникнути при використанні наших програмних продуктів, у тому випадку, якщо Ви вирішили надіслати нам відповідний звіт.

  • Автоматичні оновлення

Ми збираємо інформацію, яка може ідентифікувати Вас перед Вашим системним адміністратором у зв’язку з процесом автоматичного оновлення, щоб допомогти Вашому адміністратору визначити, які оновлення Вам потрібні. Ця інформація включає Ваше ім’я для входу користувача та ім’я чи опис вашого комп’ютера.

(2) Персональні дані, які ми збираємо автоматично.

Дані, які можуть автоматично передаватись в процесі їх використання за допомогою встановленого на Вашому пристрої програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, дата і час, коли Ви користувалися нашими послугами, інформація з Cookie, інформація про Ваш інтернет-браузер (або про іншу програму, за допомогою якої здійснюється доступ до Веб-сайту), а також інформація про операційну систему Вашого комп'ютера, наприклад, версії додатків і мовні налаштування.  Ми також можемо збирати інформацію про натискання і сторінки, які Ви переглядали.

Якщо Ви використовуєте мобільний пристрій, ми також можемо отримати дані, що ідентифікують Ваш мобільний пристрій, налаштування пристрою і його характеристики, збої в роботі програми й інші системні операції. 

(3) Персональні дані інших людей, які Ви надаєте нам.

Якщо Ви користуєтесь Веб-сайтом або замовляєте/набуваєте  послугу або товар в інтересах або від імені іншої особи, Вам необхідно переконатися, що особа або особи, чиї особисті дані Ви надали, знає(-ють) про це і погоджується(-ються) з тим, як ми використовуємо її (їх) дані згідно цього Положення, оскільки це є Вашою відповідальністю.

(4) Інформація, яку ми збираємо з інших джерел:

Щоб підтримувати нашу базу даних актуальною та надавати Вам більш якісні послуги та пропозиції, ми поєднуємо Ваші персональні дані, як описано вище, з інформацією від органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також інших компаній (наприклад наших партнерів, торгових посередників), керуючись нормами чинного законодавства.

Зібрана інформація  може розповісти нам про розмір компанії та галузь, в якій працюють наші клієнти, а також допоможе нам підтримувати базу даних актуальною.

Для чого ми збираємо і як будемо використовувати Ваші персональні дані?

/Цілі опрацювання, для досягнення яких призначено персональні дані. Передача Ваших персональних даних третім сторонам. Використання мобільних пристроїв/додатків та соціальної мережі. Законодавча база для опрацювання/

Цілі опрацювання, для досягнення яких призначено персональні дані.

Ми опрацьовуємо Ваші персональні дані з метою:

• ідентифікації Вас на Веб-сайті, надання доступу до використання онлайн-сервісів:

в цілях створення надійного і безпечного середовища для Вас, ми використовуємо персональні дані для ідентифікації та запобігання шахрайських дій й інших незаконних або небажаних дій. Ми також використовуємо персональні дані для оцінки ризиків і забезпечення безпеки. Для здійснення цих цілей ми можемо заблокувати доступ до онлайн-сервісів Веб-сайту до тих пір, поки не завершимо перевірку.

•  усунення проблем технічного характеру в наших програмах, так як це необхідно для виконання покладених на нас   обов’язків відповідно до умов контракту.

•  створення облікового запису на Веб-сайті:

Ви можете створити обліковий запис (Аккаунт) на Веб-сайті. Ми використовуємо інформацію, яку Ви нам надаєте, щоб керувати Аккаунтом. З його допомогою Ви можете використовувати корисні онлайн-сервіси.

забезпечення обслуговування Вас, надання послуг, зокрема, організації технічної можливості надання/отримання Вами послуг.

організації Служби підтримки: 

володіючи Вашими персональними даними, наша Служба підтримки відповідає на Ваші запити, пов'язані з використанням програм, Веб-сайту та/або онлайн-сервісів.

можливості спілкування з Вами та інформування Вас:

ми можемо звертатися до Вас і з інших питань поштою, електронною поштою, по телефону, іншими засобами зв’язку, в тому числі через повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою Ви з нами поділилися. Ми також опрацьовуємо усі запити, які Ви нам відсилаєте. Для цього можуть бути різні причини, наприклад: якщо Ви користуєтеся нашими Послугами, ми можемо направити Вам опитування або попросити залишити відгук про якість наших товарів та послуг; ми можемо надіслати Вам інші матеріали, пов'язані з Вашим використанням онлайн-сервісів, інформацію про те, як зв'язатися зі Службою підтримки, якщо Вам знадобиться допомога під час використання наших програм, Веб-сайту/онлайн-сервісів; або інформацію, яка, на нашу думку, може бути корисна для Вас під час використання програм, Веб-сайту/онлайн-сервісів; ми також можемо надіслати Вам адміністративні повідомлення, які можуть містити попередження про безпеку.

•  поліпшення якості наших програм та додатків, зручності їх використання, розробки нових сервісів і послуг:

ми можемо використовувати персональні дані в аналітичних цілях. Дані також можуть використовуватись в тестових цілях, для вирішення проблем і для покращення функціональності і якості наших сервісів. Ми прагнемо оптимізувати нашу платформу, щоб вона подобалася Вам і відповідала Вашим очікуванням, а також була легка в використанні. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб використовувати в аналітичних цілях тільки знеособлені дані.

оцінки рівня обслуговування, моніторингу та оптимізації різних варіантів обслуговування.

здійснення маркетингових заходів:

ми використовуємо інформацію Вашого профілю в маркетингових цілях, наприклад, для розсилки різної цікавої інформації, новин та повідомлень по електронній пошті, по телефону, іншими засобами зв’язку, в залежності від типу контактної інформації, якою Ви з нами поділилися. 

Ви можете в будь-який час відмовитись від маркетингових розсилок (заперечити проти опрацювання своїх персональних даних для цілей прямого маркетингу) в порядку, вказаному у відповідному повідомленні/ на Веб-сайті (в особистому кабінеті), або шляхом  звернення до нас за електронною адресою urbanistykahub@ukr.net.

проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних:

іноді ми просимо наших користувачів взяти участь в дослідженнях ринку. Якщо Ви отримаєте запрошення взяти участь в такому дослідженні, будь ласка, ознайомтеся з відповідною інформацією, щоб зрозуміти, які персональні дані будуть зібрані та яким чином вони будуть використані в майбутньому.

захисту Ваших прав і законних інтересів та третіх осіб відповідно до чинного законодавства.

Якщо Ви бажаєте висловити незгоду з цілями обробки даних, зазначеними в цьому Положенні, але з будь-якої причини не можете відмовитися від обробки своїх даних (наприклад, через налаштування свого Аккаунта), будь ласка, зверніться до нас за електронною адресою urbanistykahub@ukr.net.

За певних обставин Ваші дані також можуть отримувати й інші сторони, залучені для надання Вам онлайн-сервісів/послуг, в тому числі фінансові установи, рекламні компанії, а в деяких випадках, якщо цього вимагає чинне законодавство, державні або інші компетентні органи. 

Передача Ваших персональних даних третім сторонам.

Ми маємо право передати Ваші персональні дані третім сторонам, в наступних випадках:

• Ви надали згоду на вчинення таких дій, в порядку, визначеному цим Положенням;

• передача необхідна в рамках використання певного онлайн-сервісу або надання нами послуги; 

• передача передбачена нормами законодавства;

• з метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів Компанії або третіх осіб у випадках, коли Ви порушуєте наші умови надання товарів та послуг, та/або чинного законодавства.

Яким чином персональні дані, які Ви надаєте нам, використовуються третіми сторонами:

• Ваші персональні дані використовуються Службою підтримки та IT-спеціалістами, що здійснюють технічну підтримку програмних продуктів та Веб-сайту: з метою здійснення підтримки з будь-яких питань, пов’язаних з використанням/ роботою програм, Веб-сайту та/або онлайн-сервісів;

• ми можемо передавати Ваші персональні дані компетентним органам відповідно до вимог чинного законодавства,  в тому числі відповідно до ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України, в тому обсязі, в якому вимагається в рамках закону або є строго необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства, або якщо ми іншим чином юридично зобов'язані передати їх. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності наших бізнес-партнерів;

• ми можемо передавати певну знеособлену інформацію про Вас (дані, які не дозволяють ідентифікувати користувачів окремо) стороннім постачальникам послуг, довіреним партнерам або авторизованим дослідникам з метою кращого розуміння, яка реклама або послуги можуть зацікавити наших користувачів, а також поліпшення загальної якості та ефективності наших програмних продуктів.

Законодавча база для опрацювання 

З урахуванням цілей опрацювання, зазначених вище, ми покладаємось на законні підстави щодо використання Ваших персональних даних, необхідних для виконання Вашого замовлення, зокрема, але не виключно, шляхом використання технічних можливостей Веб-сайту/онлайн-сервісів. Ми також покладаємось на здійснення своїх законних інтересів щодо ведення комерційної діяльності для надання Вам послуг/товару, запобігання шахрайських дій і покращення онлайн-сервісів.

Рівень захисту інформації та законодавчі норми в цій сфері можуть відрізнятися в різних країнах. Незалежно від того, де саме здійснюється обробка Ваших даних, ми використовуємо заходи забезпечення їх безпеки, описані в цьому Положенні. 

Ми керуємось нормами Закону України «Про захист персональних даних», іншими нормативно-правовими актами України у сфері захисту персональних даних, а також дотримуємось законодавчих норм Європейського союзу у сфері опрацювання персональних даних стосовно користувачів, які перебувають у Європейському союзі (Регламент Європейського парламенту і ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб у зв’язку з опрацюванням персональних даних і про вільний рух таких даних, та про скасування Директиви 95/46/ЄС (Загальний регламент про захист даних)).

Як ми захищаємо та зберігаємо Ваші персональні дані?

Ми дотримуємося належних процедур безпеки, щоб запобігти несанкціонованому доступу до персональних даних та їхньому неправомірному використанню.

Ми застосовуємо відповідні корпоративні системи та дотримуємося певних процедур з метою захисту та охорони наданих нам персональних даних. Ми також використовуємо заходи безпеки і застосовуємо технічні та фізичні обмеження для використання персональних даних та отримання доступу до них. Лише працівники, в яких є особливі права мають право доступу до персональних даних під час виконання своїх обов'язків.

Ми настійно рекомендуємо не розголошувати свій Логін і Пароль для доступу до Веб-сайту/особистого кабінету. Ви визнаєте, що в разі недбалого ставлення Вами до захисту своїх персональних даних, в тому числі Логіну і Паролю, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до Вашого Аккаунту, особистого кабінету і Ваших персональних даних. Ми не несемо відповідальності за збитки, завдані Вам у результаті такого несанкціонованого доступу. 

Ви  підтверджуєте, що усвідомлює те, що ніяка передача даних через Інтернет, мобільний пристрій або через бездротовий пристрій не можуть гарантувати стовідсоткову безпеку.

Ми не несемо відповідальності: за точність і повноту персональних даних або іншої інформації, наданої Вами або третіми особами; за використання третіми особами інформації, яку Ви надали третім особам; за зміст особистої інформації або іншої інформації, яку Ви отримали від третіх осіб.

Ми зберігаємо Ваші персональні дані протягом такого терміну, який ми вважаємо за необхідне для виконання цілей обробки, визначених у цьому Положенні, зокрема щоб Ви могли користуватися нашими Послугами та ми могли надавати Вам наші Послуги  в рамках дотримання чинного законодавства, для вирішення суперечок, а також в інших цілях, що дозволяють нам вести комерційну діяльність, включаючи виявлення та запобігання шахрайських або інших незаконних дій. До всіх збережених нами персональних даних застосовується це Положення. У разі виникнення у Вас питань щодо конкретного терміну зберігання певного виду Ваших персональних даних, які опрацьовуються нами, Ви можете звернутись до нас будь-яким з наступних засобів зв’язку: за електронною адресою urbanistykahub@ukr.net.

Які Ваші права на захист персональних даних?

/Як Ви можете контролювати персональні дані, які надали нам?/

Наша Компанія хотіла б переконатися, що Ви повністю інформовані про всі свої права на захист/контроль своїх персональних даних. Ви маєте наступні права:

•  право на доступ:

Ви маєте право на отримання від нас підтвердження факту опрацювання своїх персональних даних та доступ до своїх персональних даних. Ви маєте право запросити у нас копії Ваших персональних даних, які знаходяться у процесі опрацювання. За надання копій, які запитані Вами, ми можемо стягувати розумну плату, що ґрунтується на адміністративних витратах. У разі подання Вами запиту електронними засобами і за винятком Вашого прохання щодо іншої форми, ми надамо Вам інформацію загальноприйнятими електронними засобами; 

•  право на виправлення:

Ви можете повідомити нам про будь-які зміни у своїх персональних даних та попросити нас виправити будь-які Ваші персональні дані, які Ви вважаєте неточними. Ми покладаємося на Вас щодо повноти, точності та правильності своїх персональних даних, які Ви надаєте. Якщо з будь-яких причин Ви не можете самостійно внести необхідні зміни до своїх персональних даних, будь ласка, негайно зверніться до нас.

•  право на стирання/видалення («право бути забутим»):

За певних підстав Ви маєте право попросити нас стерти/ видалити Ваші персональні дані, які у нас зберігаються;

•  право обмежувати опрацювання:

Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили опрацювання Ваших персональних даних за певних обставин;

•  право на заперечення проти опрацювання:

Ви маєте право на підставах, що пов’язані з Вашою конкретною ситуацією, в будь-який час, звернутись до нас із запереченням проти опрацювання своїх персональних даних, у тому числі проти профайлінгу (профайлінгом є оцінка людини з точки зору її інтересів, уподобань і поведінки за допомогою автоматичної обробки персональних даних (наприклад, з використанням комп'ютерів і спеціальних алгоритмів, які визначають інтереси людини на основі її поведінки в Інтернеті)). В такому разі ми не будемо більше опрацьовувати Ваші персональні дані, за винятком доведення нами наявності істотних законних підстав для опрацювання, що переважають над Вашими інтересами, правами та свободами або для формування, здійснення або захисту правових претензій.

У випадку опрацювання Ваших персональних даних для цілей прямого маркетингу, Ви маєте право на заперечення проти такого опрацювання персональних даних, у тому числі профайлингу, тією мірою, якою це стосується такого прямого маркетингу;

•  право на мобільність даних:

Ви маєте право на отримання від нас своїх персональних даних, які Ви надали нам, та маєте право попросити нас передати Ваші персональні дані іншій особі/третій стороні за певних умов;

•  право подавати скаргу до наглядового органу:

Якщо Ви вважаєте, що ми не задовольнили Вашу проблему, пов’язану з опрацюванням Ваших персональних даних та бажаєте подати скаргу, Ви можете звернутись до місцевого органу з нагляду за дотриманням законодавства про захист персональних даних;

•  право на відкликання згоди:

Ми використовуємо Ваші персональні дані на підставі отриманої від Вас згоди (згоди на обробку/опрацювання персональних даних) в порядку, визначеному цим Положенням. При цьому, Ви маєте право в будь-який момент відкликати таку згоду, без наслідків для законності опрацювання, що було застосовано на згоді до її відкликання, відповідно до застосовного права. 

Веб-сайт містить функції, що дозволяють Вам додавати, виправляти/ оновлювати або видаляти свої персональні дані самостійно.

Ви також можете звернутись до нас з будь-яких питань щодо цього Положення, вищенаведених прав або за наявності зауважень/скарг, пов’язаних з опрацюванням нами Ваших персональних даних, за електронною адресою urbanistykahub@ukr.net. У нас є один місяць, щоб відповісти на Ваш запит. 


Використання Cookies 

/Що таке Cookies? Які типи Cookies та як ми використовуємо? Як керувати Вашими Cookies?/

Що таке Cookies? 

Cookies-файли являють собою невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на Вашому комп’ютері, мобільному телефоні або іншому пристрої. Ці дані часто складаються з буквено-цифрових рядків, які забезпечують унікальну ідентифікацію Вашого комп'ютера/пристрою, але можуть містити й інші відомості. 

За допомогою Cookies, веб-сервер може зберегти, наприклад вподобання та налаштування на Вашому комп'ютері, мобільному телефоні або іншому пристрої, яке потім автоматично відновлюється при наступному відвідуванні. Інакше кажучи, файли Сookies призначені для того, щоб зробити використання Веб-сайту більш зручним, наприклад, щоб Ви не повторювали процес входу в систему під час наступного візиту. 

Ми використовуємо файли Сookies та аналогічні технології для зберігання і підтримки Ваших уподобань і параметрів для виконання входу в систему, надання актуальної реклами, боротьби з шахрайством, аналізу роботи наших продуктів і виконання інших обґрунтованих завдань.

Розрізняють файли Сookies сеансу і постійні. Файли Сookies сеансу діють до тих пір, поки Ви не закриєте браузер. У постійних файлів Сookies більш тривалий термін дії: вони не видаляються автоматично при закритті браузера. Ми прагнемо використовувати або дозволяти використання файлів Сookies з терміном дії не більше 5 років. Файл Сookie може існувати довше лише у виняткових випадках, наприклад, в цілях безпеки, і тільки коли це справді необхідно.

Окрім файлів Сookies, ми використовуємо й інші схожі технології відстеження. Це можуть бути веб-маяки (також відомі як піксельні теги, веб-жучки або GIF-файли), що відстежують URL-адреси та комплекти засобів розробки (SDK). Веб-маяк - це крихітний графічний файл розміром один піксель, який може потрапити на Ваш комп'ютер/пристрій через веб-сторінку, додаток, рекламу або електронний лист в форматі HTML. Пікселі допомагають отримувати інформацію про Ваш пристрій: його тип, операційну систему, IP-адресу і час переглядання Веб-сайту. Вони також дозволяють опрацьовувати файли Сookies в Вашому браузері. Ті з них, які відстежують URL-адреси, використовуються для того, щоб визначити, з якого сайту Ви перейшли на Веб-сайт. Вони працюють, як файли Сookies і веб-маяки.

У цьому документі для всіх цих технологій вжито назву "файли Сookies".

Які типи Cookies та як ми використовуємо?

Ми використовуємо файли Сookies і аналогічні технології різними способами в залежності від контексту або продукту в описаних нижче цілях.

Зберігання параметрів і переваг/ функціональність. Для зберігання переваг і параметрів на Вашому комп’ютері/пристрої, а також для поліпшення взаємодії (наприклад, збереження мови, якій Ви віддаєте перевагу). Збереження переваг в файлах Cookies дозволяє не налаштовувати деякі параметри повторно. 

Вхід і перевірка справжності. Для перевірки Вашої автентичності . Коли Ви входите на Веб-сайт, використовуючи особистий обліковий запис, ми зберігаємо на Вашому пристрої унікальний ідентифікатор і час входу в зашифрованому файлі Сookie. Цей файл Сookie дозволить переміщатися між сторінками в межах Веб-сайту без необхідності виконання входу на кожній сторінці. Можна також зберегти дані для входу, щоб Вам не доводилося виконувати вхід при кожному відвідуванні Веб-сайту.

Безпека. Для обробки інформації, яка допомагає захищати продукти Компанії, а також виявляти спроби шахрайства та зловживання.

Зберігання інформації, що надається Веб-сайту. Для зберігання відомостей, наданих Вами. 

Відгуки та пропозиції. Для зворотного зв'язку на Веб-сайті.

Аналітика. Для збору інформації про використання та продуктивність Веб-сайту, що дозволяє забезпечувати його належне функціонування. Наприклад, ми використовуємо файли Сookies для розуміння як Ви використовуєте Веб-сайт, для обліку кількості унікальних відвідувачів Веб-сайту (онлайн-сервісів), а також для отримання інших статистичних даних, пов'язаних з функціонуванням Веб-сайту.

Продуктивність. Для аналізу і підвищення продуктивності Веб-сайту (онлайн-сервісів). Наприклад, для збору даних, які допомагають балансувати навантаження для підтримки працездатності Веб-сайту.

Реклама. Для збору інформації про Ваш візит Веб-сайту, перегляд контенту, посилань, за якими Ви переходили, а також інформації про Ваш браузер, пристрої та Вашу IP-адресу. Ми можемо передавати деякі обмежені аспекти цих даних, зібраних за допомогою файлів Сookies, третім сторонам в рекламних цілях, рекламним партнерам. Це означає, що коли Ви відвідуєте інший Веб-сайт, Вам може показуватися реклама на основі Ваших шаблонів перегляду на нашому Веб-сайті.

Коли Ви відвідуєте Веб-сайт, крім файлів Сookies, що створюються нами, на Вашому пристрої можуть зберігатися файли Сookies сторонніх компаній.

Компанії, які ми можемо залучати для надання послуг від нашого імені, наприклад аналізу Веб-сайту, також розміщують файли Сookies при відвідуванні Веб-сайту. Компанії, які надають вміст, наприклад відео, новини або рекламні оголошення на Веб-сайті, розміщують файли Сookies на власний розсуд. Вони використовують дані відповідно до власних політик конфіденційності, які можуть дозволяти компаніям збирати і об'єднувати відомості про Ваші дії на Веб-сайті (онлайн-сервісах).

Як керувати Вашими Cookies?  

Ви можете налаштувати свій браузер таким чином, щоб він не приймав файли Сookies.

Через налаштування браузера, який Ви використовуєте (наприклад, Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome) Ви можете вибрати, які Сookies-файли приймати, а які - відхиляти. Розташування налаштувань залежить від того, який браузер Ви використовуєте. Щоб знайти необхідні налаштування, зайдіть у розділ "Довідка"/ "Допомога" у Вашому браузері.

Якщо у Вас є питання щодо використання Сookies, будь ласка, надішліть їх нам на електронну адресу urbanistykahub@ukr.net.  


Як з нами зв'язатися?

/Особа та контактні дані контролера (володільця персональних даних)/

ТОВАРИСТВО   З   ОБМЕЖЕНОЮ   ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ   «УРБАНІСТИКА ХАБ» є юридичною особою, що зареєстрована та діє відповідно до законодавства України, з адресою місцезнаходження: 02094, м. Київ, вулиця Гната Хоткевича, будинок 12, офіс 177.

Якщо у Вас виникли будь-які запитання стосовно цього Положення або про опрацювання (обробку) Ваших персональних даних, або Ви хочете скористатися одним з Ваших прав на захист даних, або будь-які інші питання, пов’язані з використанням наших програм, послуг, Веб-сайту та/або онлайн-сервісів, зверніться до нас, написавши на електронну адресу urbanistykahub@ukr.net і ми розглянемо Ваш запит.